top of page

Klienter

Spør våre kunder
Wayne`s Coffee Norge

"Profesjonelle og punktlige. Fix Regnskap har dyktige medarbeidere som alltid er tilgjengelige. Meget god oppfølgning! Vi er svært fornøyd med vår regnskapsfører og anbefaler til alle!"

Wayne`s Coffee

 

Awant

"Vi opererer i Mote og Klær bransjen og får overraskende gode råd innen strategi, markedsføring, regnskap og økonomi. Fix Regnskap as har også brukervennlige løsninger som er tilpasset til enhver bruker."

Awant

 

Christiania Taxi

"Utfører arbeidet på tide. Fix Regnskap gir gode råd om lønnsomhet. De besitter med god kunnskap og erfaring som kommer til nytte for alle type selskaper. Vi er svært tilfredstilte over arbeidet"

Christiania Taxi - Løyvehaver

 

Empire of Beauty

"Fix Regnskap er alltid tilgjengelige. De gir topp kundeservice og er oppgående medarbeidere. De tilbyr også gode løsninger til rimelige priser. De gir mye for prisen! Anbefales" 

Empire of Beauty - Skjønnhetssalong

Norges Taxi

"Fix Regnskap har effektive programmer som vi kunder enkelt kan anvende. De leverer informative rapporter og kalkyler for rutinemessig oppfølgning av tall og månedlig resultater som har hjulpet min drift positivt."

Norges Taxi - Løyvehaver

 

Logo_3_jpg.png
Eco Trafikkskole

"Vi er svært fornøyde med arbeidet Fix Regnskap legger i regnskapet vårt. Fix Regnskap er er strukturerte og motiverte ansatte som satser på å holde sine kunder fornøyde."

Eco - Trafikkskole

 

For mer informasjon

bottom of page